fredag 27 november 2009

Äntligen snart jul

Äntligen är familjen samlad efter Londontrippen där den började formas.Jag är redan föräldskad i familjen och de ska få en hedersplats i mitt kök. De glittrar lite till mans med sina stjärnor i luvan och den ena lyckades få en i stjärten oxå. Mönstret hittade jag hos Cissi men när jag tittade på hennes var hennes mycket finare än min, men jag älskar mina ändå.Nu ska jag fortsätta med mitt pepparkakshus.












Ha en härlig kväll






















Cattis

måndag 9 november 2009

Garn te byte


Tack snälla Jenny för det fina paketet och brev. Teet var grönt och det har jag redan druckit och det var fantastiskt gott. Blåa nyanser i garnet och finfina pärlor var där med. Mycket magiskt att få komma hem till detta fina paket.

Jag köpte mitt te på Harrods till min bytar vän, så därför har jag inte skickat iväg mitt paket än, men nu i veckan ska jag köpa garn och få iväg detta paket.

Cattis

Hemma igen


Jag köpte en present till min kära virkkompis Sandra. Inte stort, inte dyrt men en tanke att hon var med mig i mina tankar i London. Nu handlar det inte om hon ska virka utan när hon ska virka muffins.

Cattis

lördag 7 november 2009

Besök i Hyde park

Besöket i Hyde Park var bättre än någon av oss kunde drömma om. Denna fantastiska park med så mycket vatten, träd och grönområde. Vi gillade den alla lika mycketPingvinen gillade kanske det allra mest eftersom han inte varit här förr, det har alla vi andra.

Snart flyger vi hem till Sverige igen och alla de nya kompisarna som finns där.

Cattis

måndag 2 november 2009

Jag fick sällskap till London


Min nya familjemedlem är en liten filur. Han följde med oss till London.



Det ska bli spännande att se vad han kommer att hitta på när jag är på kurs eller shoppar.

Jag har rött och gult garn med mig och virkar julkycklingarna som sa pryda mitt hem när det närmar sig jul.

Ha en underbar virkdag.