onsdag 17 mars 2010

Virkdag med virkkompisen

Då var det dags för en fin virkdag hos Kiisen. Min make tyckte inte riktigt att det var läge för mig att ha denna dag eftersom han ska opereras om drygt en vecka och vi ska hinna en del med huset innanh eftersom han blir sängliggane efter operationen. Jag sa "Jag behöver inte vara där så länge". Det blev 5 timmar. Vet ej om det var lite eller länge i hans värld, men i min virkvärld var det inte särskilt länge. Jag hade kunnat sitta med Sandra hur länge som helst och utbyta tankar och ideér som blir så otroligt bra när man gör det tillsammans med en vän.


MItt första monster är virkat efter Kiisens mönster


Kiisen själv var inne i en kärleksperiod eller var det bara en kreativ period som skulle förgylla hennes dagar med en hel del hjärtan? Det var i alla fall vad hon pysslade med denna dag. Hon virkade hjärtan i massor.


Här mina tre första monster virkade - OCH borstade. Det var så roligt att borsta monster att det kommer till att flytta in fler hos mig denna vecka. Tänk att denna hobby gör så gott inombords - är det inte underbart?


Ha en underbar onsdag - det ska jag ha

5 kommentarer:

 1. Alltid trevligt med likasinnade o att man kan sitta tillsammans,det betyder mycket .Tiden går alltid för fort då.Vad fina de vart ,gillade det gula monstret bäst..man ser ju inte att han e virkad..hihi..Kram=)

  SvaraRadera
 2. Dessa virkdagar med dig är guld värda!

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är de vännen, Vi får nog se till att ha dem lite oftare för hälsans skull. Eller hur? Hälsan är viktigast, så det kan ingen komma och säga något om eller hur?

  SvaraRadera
 4. Så söta och charmiga monster! Sv: Ang morot så kan den inte stå upp, jag använde en kudde som stöd för fotograferingen :-)

  SvaraRadera
 5. Dom är härligt håriga.Jag var med och testvirkade dom, man kan inte annat än att bli glad när man ser dom.

  SvaraRadera