lördag 22 maj 2010

Presenter till 1-åringen och hans storasyster

Idag är det dags för ett 1-års kalas, och som den fattiga student som jag är finns det inte så många kronor i börsen. Jag har därför virkat lite till gossen och den lilla tårtan är till hans stora syster.Jag skriver på mitt examensarbete idag, men det är svårt med koncentrationen och det beror troligtvis på att jag kan bara jobba med den till 3 i eftermiddag. Det är m ånga timmar, men jag har svårt att koncentrera mig till 100% när jag vet att jag inte har hela dagen till mitt förfogande. I morgon har jag det och då ska det arbetas kan ni tro.

Jag har ytterligare en liten figur som är klar, men han sov i morse kl 6 när jag tog denna bild så han kommer snart och visar upp sig.

Ha en skön virkhelg - jag skriver på dagarna och virkar på kvällarna

Hoppas ni har sol - det har inte jag


5 kommentarer:

 1. Kul när man kan ge bort något virkat tycker jag:-). Jag blev ju jättenyfiken efter din senaste kommentar hos mig. Bor du så nära? Om su har lust får du gärna berätta var. Det är ju lite kul att så många finns runt kristianstad, pysselkiisen, fröken elsa, du och jag! Måste bara få gissa...vinslöv, everöd eller tollarp kanske? Ha en bra dag i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Åh, men jag skulle bli mycket gladare för något virkat än något köpt! :)
  Du virkar så fint, alltså!
  Jag har haft det stekhett, vi har varit på picknick i Drottningholmparken och slappat (och ätit jordgubbar). Här i stockholm är det vaaaaaarmt...!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Dom kommer garanterat bli glada för dom fina presenterna.Lycka till med jobbet.

  SvaraRadera
 4. Det är väl perfekt att kunna ge bort något man själv gjort. Varför alltid köpa något. De är jättefina.

  SvaraRadera
 5. Hejsan igen! Kul du är med och tävlar hos mig! Förresten, så skoj att du bor i n åsum, det är ju inte alls 15 km ju! Kul att få veta det:-) Ha det bra sålänge, kram Maja

  SvaraRadera