torsdag 29 juli 2010

Nya sötnosar
En kompis ville ha ett får med gråa ben och ansikte. Jag virkar ibland flera huvud, kroppar osv samtidigt så blir det fler av samma sort, fast med andra färger. Om jag bestämmer mig för att virka mer än en figur och tror att jag ska virka dem efter varandra är jag rädd att jag tröttnat när den första är färdig och därför virkar jag dem samtidigt, parallellt. Den rosa ska bo hemma hos oss medan den gråe flyttade 1km bort igår.

Jag skrev på facebook en dag "virkar får". jag fick en kommentar "hmmmr virkar får, varför gör man det och vad ska man ha dem till?" jag svarade att det är min terapi och att det är vilsamt för hjärnan + att de pryder min hylla så fint i mitt hem.

Det är inte alla som är inne i denna fantastiska värld, men jag är otroligt glad och tacksam att jag hittade hit.
Tack Kiisen

Idag ska jag faktiskt till just Kiisen och virka lite medan min dotter ska spela wow.


Ha en skön dag alla ni pysselfantaster - jag ska se till att jag får det8 kommentarer:

 1. Tänk att det finns folk som inte gillar att virka;), men jag är också så glad att jag hittat tillbaka till virkandet,( virkade mkt som yngre) och även hit till bloggandet, jag har en ny blogg och jag älskar att kolla runt till er andra och få inspiration!!
  Kram och tack Maria

  SvaraRadera
 2. Det e ju rätt smart att göra flera av samma samtidigt, för då måste man ju slutföra det... söta får! Och det e tur att det finns en hel del här i bloggvärlden som oxå älskar handarbete, annars kan man lätt känna sig ensam!

  SvaraRadera
 3. Jättesöta får du har virkat. Jag gjorde ett uppehåll med virkning och stickning i ca 20 år men har börjat igen. Det är ju en kanon bra sysselsättning, lätt att ta med och väldigt avkopplande.
  Lägger till mig som följare för du har så fina saker.

  SvaraRadera
 4. De är jätte söta. Jag känner igen mig i det där om vad skall man ha allt till. Jag är ju ganska insnöad på kakor/bakelser och en del folk tycker man inte är klok medans andra tycker det är häftigt. det gäller att inte ta åt sig för mycket, alla har vi olika intressen.

  SvaraRadera
 5. Vet ej vad som hände..skrev en hälsning, men vet ej om den kom med eller inte....varit väldigt segt att vara ute på nätet idag..suck...
  Kram Tina
  Ps. Jag tycker du gör jätte fina saker !!! Kram

  SvaraRadera
 6. Jättesöta dina får blev. Hoppas ni fick en mysig virkstund tillsammans.

  SvaraRadera