tisdag 26 oktober 2010

Kan man vara för trött för att virka och sticka?

Det blir inte mycket virkat eller stickat här i London. Alla intryck, min lärarpraktik samt alla skoluppgifter utöver det, gör mig ganska trött. Och kraften räcker inte till att ta upp virknålen och vara kreativ. Sen på kvällarna chattar jag med min familj och det är så roligt att få ha kontakt med dem varje dag och då försvinner tiden att ha möjlighet att vara kreativ. Men idag ska jag i alla fall vara med på online stickcafé på facebook och det ska bli intressant och roligt. Det är mellan 15-22.30 så där kan jag sitta och få sällskap fast jag är i London. Men en figur till är klar och det är flickan från Mia Bengtssons första bok som jag har gjort till min yngsta dotter. Jag har inget hårgarn här så jag har inte sytt fast mössan. De ska ta med sig garn till håret så får vi se hur jag gör.

Här är jag på väg in i en moske på studiebesök med gymnasieskolan. Självklart var alla kvinnor tvugna att ha sjalen om håret.

Här är en fantastisk fin bild från Hyde Park.

Jag försöker njuta hela tiden, men jag har svårt för det eftersom jag är mycket trött när jag är här och emellanåt känner jag mig mycket ensam oxå. Men på lördag kommer familjen och då ska vi ha lov tillsammans nästa vecka.

Ha en skön tisdag - jag gör som jag brukar, jag gör så gott jag kan


4 kommentarer:

 1. Visst kan man vara för trött för handarbete. Det händer mig med.
  Måste vara jobbigt att vara borta från familjen så länge!!! Förstår verkligen att du prioriterar samtalen med dem framför att virka eller sticka. Skönt för dig att de kommer snart.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej, Ja det är verkligen skönt att de kommer och får jag som jag vill har jag sällskap resten av min vistelse här, för jag vill nämligen att min yngsta dotter stannar. Men det är inte bestämt än, men jag tror det blir som mamma Cattis tycker.

  kramkram

  SvaraRadera
 3. Du är inte klok! Du är i London och så vill du virka? Du kan ju virka när du kommer hem igen :D Typ hemma hos mig!! Njut av London nu vännen!

  SvaraRadera
 4. Kiisen, jag är ju ensam i lägenheten varje kväll, klart jag vill virka. MEN är för trött, men idag ska jag på utfärd tillHastings och då följer virknålen med. :) och även lite garn, såklart.

  kramkram

  SvaraRadera