måndag 30 augusti 2010

Mer presenter

Denna söta flickan är virkad från en engelsk bok som många andra figurer kommer ifrån som jag gjort tidigare. Den är till dotterns bästa kompis lillasyster. Vi tycker alla här hemma att hon är otroligt söt, och jag hoppas att även Erika tycker det. Hon har själv valt färgerna i dockan.


Denna underbara söta kanin ska iväg till en 1-åring om ett par veckor. Hans mamma sa när hon var här att hon tyckte mycket om kaninerna med långa öron och det la ju jag såklart på minnet. Jag hade inte så mycket ljusblått garn och därför blev det en kanin med kläder. Mönstret kommer från Mia Bengtssons första bok.


Jag har fler projekt på gång och denna vecka kommer att vara en vilo/virkvecka för mig, eftersom jag lämnade in en tenta i fredags och nu börjar skolan idag igen, men jag tänker ta det lite lugnt och "virkligt" denna vecka.

Ha det så härligt tills nästa omgång bilder kommer här - jag ska njuta gott med garn och vila


3 kommentarer:

  1. Åh, så fina presenter! Du har varit produktiv igen :-) Skit oxå, att du berättade om domus-affären! Nu måste jag ju gå dit...! ;-) nejdå, tack så jättemycket för tipset! Men jag säger nog inget till min bivande make... Passar nog på imorgon

    SvaraRadera