onsdag 18 augusti 2010

Skål + en socka

Jag skulle virka en skål med lite höjd i + handtag, men garnet räckte inte till det. Jag vet inte om det var fel mängd i garnet eller om jag virkade så löst att det inte blev den modellen som jag ville, men den är mycket fin ändå, tycker jag och det tyckte min kompis som fick den i fördelsedagspresent med.


Min 14-åriga dotter är en färgklick i våra liv. Hon har sin egen stil, med alla färger som hon kan komma på samtidigt. Hon vill bli älskad för sitt inre, inte för hur hon ser ut. Hon vill dessutom ha sin stil och inte ser ut som andra och därför har hon beställt denna socka

Hon ska få en till, men det får INTE se likadan ut och den ska vara längre, helst upp till knäet, men det vet jag inte om garnet räcker till.

Jag har haft en helt underbar sommar där jag virkat en massa roliga saker som jag velat virka länge. Det kommer snart en summering av min sommarvirkning så kom tillbaka, kära vänner.

Hoppas ni alla får en härlig dag - det ska jag se till att få när jag har skolungdomarna hemma för sista dagen innan allvaret börjar


7 kommentarer:

 1. Så glad du kan vara över att hon är en sån färgklick :-) Bättre det än om hon hade kört svartrockar-stilen ;-) Det måste ju vara en bra inspirationskälla också, med alla färger och mönster! Coolt. Ha en fin dag du också!

  SvaraRadera
 2. Härligt att se en tonåring som inte bara vill smälta in och vara som alla andra. Jag hoppas verkligen att jag ska kunna uppmuntra mina tjejer att vara sådana. Fortsätt stötta din dotter i sin självständighet!!

  SvaraRadera
 3. Det kan du tro att jag gör. När vi hade utvecklingssamtal i våras slutade hennes pappa det samtalet med "Har ni inga lektioner i hur man klär sig" Det fick han inget gehör hos varken från mig eller från hennes lärare. Både jag och han hyllade hennes kläder. Hon har gått svartklädd i 4 år och nu är det bara lycka att se henne med dessa kläder och ständigt glittrande ögon.... Me like alot.

  Tack för era kommentarer

  kramkram

  SvaraRadera
 4. Tack för din gulliga kommentar hos mig =) Läste här om din härliga dotter, vad stolt du måste vara över henne =D Ge henne en stooor kram från mig, och hälsa att jag beundrar hennes inställning =) Underbart med färgstarka människor som vågar vara sig själva =D

  SvaraRadera
 5. Jag har precis "beklagat mig" på Stjernfalls blogg om det tråkiga i att man måste göra två likadana när man stickar sockar. Tydligen inte :-) Så kul med en sån beställning!

  SvaraRadera
 6. Va kul att hon vill ha sin egen stil.Strumporna blir ju hur fräcka som helst.

  SvaraRadera
 7. Gillar färgstarka ungar och färgstarka sockor :)
  kram Annika

  SvaraRadera