tisdag 16 november 2010

Lite nytt garn från London

Tiden har inte räckt till här i London till allt som jag velat göra. Jag har ju dock varit här och gjort min lärarpraktik så mer än 40 timmar i veckan har gått åt till det, men till slut kom jag i alla fall till garnaffären I knit. Det var en liten söt affär vid Waterloostation och jag hamnade där i lördagskväll. Min dotter hade lovat sin stickande kompis lite Londongarn, så det köpte jag till henne. Jag köpte "dotterfärgerna" så får vi se vad kompisen stickar av det.Sen köpte jag det dyraste garnet som jag någonsin köpt till mig, själv, men det var så fint och jag ville så gärna ha något från affären. Jag ska sticka en halsduk till mig själv tänkte jag. Det ska jag påbörja när jag kommer hem till mitt lilla hem i Sverige.
Två gånger har jag varit med på facebooks online stickcafé och det har varit roligt att sitta här i London och sticka eller virka, skriva kommentarer, och läsa om vad alla hittar på framför sina datorer. Det är på tisdagar mellan 15-22.30 så det är lite småroligt tycker jag som är ensam i lilla lägenheten så mycket.

Ha en trevlig tisdag - det ska jag ha med både studier + shopping

7 kommentarer:

 1. Kul att du hittade lite garn i alla fall! Det ser fint ut :-)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar oxå det och jag har hittat fint mönster till en halsduk, så jag tror nog att det blir fint till min svarta jacka.

  kram

  SvaraRadera
 3. Halloj, jag tänkte bara göra lite reklam för tävlingen jag har på min blogg där man kan vinna ett par finfina iFingervantar från Prylfabriken.

  =)
  http://www.whatiwant.se/2010/11/tavling-vinn-ifingervantar-som-funkar-med-touchscreen/

  SvaraRadera
 4. Åh härligt garn! Ska bli kul att se resultatet sen :) Men nu tycker jag att du ska komma hem!! Längtar efter min virkvän jue!

  SvaraRadera
 5. tack för alla fina kommentarer, ja kiisen jag kommer snart hem. jag landar på kastrup lördag kl 17. Hur ser din kalender ut?? När ska vi ge oss lite virktid??

  kramkram

  SvaraRadera
 6. Jättefina garner du hittat. <det blir säkert en superhärlig halsduk.

  SvaraRadera