lördag 20 november 2010

Blogga tillsammans

När jag rest till London fick jag ett mail från en tjej som skulle resa till London och undrade om jag hade något tips om garnaffärer. Jag hade inte i det läget besökt någon garnaffär, men jag förmedlade det jag visste om Londons garnaffärer. Vi fortsatte att maila och jag såg fram emot varje mail från Emmy. En dag frågade jag henne hur gammal hon var och hon är 13 år. Det trodde jag inte från början, men det var roligt att få mail ifrån henne, så jag kände att åldern spelade ingen roll alls. Hon har ingen blogg, men virkar mycket. Jag uppmuntrade henne att skaffa en blogg tills jag för någon vecka sedan var vaken i flera timmar en natt och DÅ dök tanken upp på att jag och Emmy kunde ju blogga tillsammans.

Min inspiration är inte på topp när det gäller att blogga för stunden, även om jag älskar det, räcker inte tiden och kraften till. Mina tankar är då att om jag bloggar tillsammans med någon, inspirerar vi varandra och bloggen blir både roligare och mer inpirerande för er och för oss att blogga och vara kreativa.

Så Emmy bestämde sig för att säga JA och jag är hur lycklig som helst för detta. Vi kommer att starta upp en ny blogg som blir vår gemensamma och den ska nu börja byggas upp.

Jag måste bara säga att jag tycker denna internetvärlden är en magisk värld. Jag älskar möte med människor, åldern spelar ingen roll så länge man har utbyte av dessa möten. NU ska Emmy 13 år och "gamla tanten" Cattis 41 år blogga tillsammans. Visst blir det magiskt? För mig blir det, det i alla fall.

När nya bloggen är klar för er alla kommer jag att länka er dit, såklart.

Ha en skön lördag - jag kommer att få några hemska timmar då jag förlyttar min packning till flygplatsen för idag reser jag hem. Det är inte lite packning jag har efter 6 veckor här och det blir otroligt kämpigt, men sen, när jag kommer hem DÅ ska jag njuta av familjen

8 kommentarer:

 1. Det var en fin idé! Och visst spelar åldern ingen roll, ibland kan en kontakt mellan människor till och med bli mer intressant när man tillhör olika åldersgrupper. Lycka till med nya bloggen nu :-)

  SvaraRadera
 2. Oh vad skoj!!!Jepp åldern spelar ingen roll!! Ser fram emot den bloggen ,ha en skön resa hem..kram =)

  SvaraRadera
 3. Tack, jag fick en skön resa hem, dyr med taxi m.m men nu är jag hemma och mår bra hos dem igen... <3 <3 <3

  SvaraRadera
 4. Hej!! Välkommen hem!!Skönt att vara hemma igen ??!! Du har väl sett att jag skickat dej ett mail ?!Annars får du kolla din inkorg lr skräppost. Kram =)

  SvaraRadera
 5. Det låter kul. Ser jag framemot.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 6. Ja, det ska bli roligt, Annika, för vi har sakt börjat skriva lite i den, så snart öppnar vi den. kram

  SvaraRadera
 7. Hej Cattis
  Tack för den gulliga och varma kommentaren inne hos mig. Jag blev verkligen glad över att du gillar min blogg!
  Vad jag kan känna igen mig i detta du skriver om att åldern inte spelar någon roll på internet, inte heller utseende eller geografi spelar någon roll och det är verkligen kul.
  Ska bli extrakul att se din och Emmys blogg, jag håller utskik.
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 8. Frualbertsson - jag är lite förälskad i ditt cybernamn med, så det är inte svårt att älska din blogg... ja, vi jobbar på med bloggen, jag har jobbat mycket men jag ska fixa lite varje dag så den blir klar någon gång.

  kramkram

  SvaraRadera