torsdag 2 december 2010

Måste kanske berätta

vad jag pysslar med.

Mitt arbete är ett utomhusarbete, jag byter afficher på de stora reklampelarna ute på stan. Det är INTE roligt nu i detta vädret kan jag säga. Jag är trött och frusen och med det gnällig.

Jag virkar med mitt fina Londongarn och snart ska ni får se vad som händer där. Jag virkar en sjal och jag hoppas att stjärnorna blir klara i helgen. Jag ska snart visa upp hur de blir, jag är otroligt nöjd med dem och framför allt med garnet. Det är så fint.

När det gäller vår blogg så går det sakta sakta framåt, men jag har lite mer tid över nu så jag hoppas att de ska vara klar i helgen.
Emmy har en finfin idé om vilken bild vi ska ha på bloggen, men jag kom på vilken vi kan börja med så jag hoppas att bloggen blir klar helgen.


Hoppas att ni alla får en bra dag - jag ska inte jobba utomhus idag så det blir säkert en bra dag.


2 kommentarer:

  1. Det förstår jag att det inte går att jobba i detta vädret..Usch det måste vara kallt emellanåt att hålla på med det..men klart de säger ju att det inte finns dåligt väder bara dåliga kläder ..du får kanske låna vantarna nån gång av döttrarna,hehe..kraaam =)

    SvaraRadera
  2. Oh, nej, det är de för fina för. Sen är jag en person som vill att det ska gå så snabbt som möjligt och därför vill jag klistra utan vantar, men ibland blir det lite lite för kallt. Och för att inte tala om smärtan när händerna ska värmas igen, jag kan tala om att jag har gråtit många gånger i bilen för att det gör så ont när händerna ska bli varma....men precis som du säger, dåliga kläder... använd vantar då, får jag kanske säga till mig... hmmm får se hur det går.

    SvaraRadera