lördag 17 oktober 2009

Häxorna ska iväg idag

till sina rätta hem. Alla tre utom den gamla kloka med glasögon ska flytta hem till syrran idag. Den gamla ska fortsätta sitt liv hos mig är det tänkt.Tårtan är beställd av systersonen Alex som fyllde fyra i veckan. Han fick en tårta i tisdagn men ville ha en "vart" med. Vill han ha en svart tårta så får han en såklart. Jag piffade upp den lite med strössel.

Just nu virkar jag en kanin i dubbelt garn och med virknål 4,5 så den blir lite större än vad alla andra fugurer har blivit som jag gjort. Familjen gillar den redan fast den bara är på väg att bli en kanin så det blir nog inga svåriheter att hitta ett hem till den.

Ha en skön virkhelg

Cattis

3 kommentarer:

 1. Men gud, så söta figurer du virkar. Jag älskar själv att virka. Finns det mönster på sådana figurer någonstans? Mina barn hade älskat dem....

  Kram

  Carina

  SvaraRadera
 2. Kolla på bloggarna jag har i in blogglista och sedan kan man länka sig vidare till nästa blogg och nästa. så hittar du massor med mönster. Dessa bloggar har oxå länkar i sin tur i sina högra spalter så det kommer inte att bli några problem att hitta mönster.

  kramkram

  SvaraRadera
 3. Underbara figurer! Man blir sugen på att virka själv... Kram

  SvaraRadera