torsdag 15 april 2010

Ingen bra dag idag

Jag mår inte alls bra idag och orkar varken plugga eller något annat. Jag har egentligen slutat att handla på känslor, för då blir det för mycket shopping till slut. MEN idag kunde jag inte låta bli. 10 nystan Tilda är beställda och tom redan skickade. Kanske glädjen kan komma tillbaka när jag får titta och känna på dem.

Vad tror ni?

Ha en skön dag - jag ska försöka

5 kommentarer:

 1. Säkert kommer glädjen tillbaka snart, att klappa på nya nystan gör en lycklig =)
  Hoppas resten av dagen blir bättre, skickar en stor *kram*
  =)

  SvaraRadera
 2. Vet du? Det är tur att du har virkning som hobby! Jag är själv sjukskriven och mår emellanåt inte så bra, men handarbetet har verkligen betytt mycket för mig under denna tid. Mitt tips är att om du känner ett litet uns för att göra nåt, gör det, starta ett nytt projekt, nysta om garn, virka på måfå... beställa garn är också bra!

  SvaraRadera
 3. Underbart.. Tilda är ett av mina favoritgarner-- Både till virkning och stickning... Så visst kan det få en dålig dag att bli bra.. Kram på dig...

  SvaraRadera
 4. Klart man ska pigga upp sig själv med lite nytt Tilda-garn ibland! Själv får jag längta efter mina tildagarner för jag hinner inte virka alls under veckorna numera pga praktiken, jobbet och skolan *suck*

  SvaraRadera
 5. Här går det oxå upp o ner med ork o humör.Hoppas att solen kan pigga upp oss.Har aldrig provat Tilda, ska göra det.På vårt stickcafe har vi garn påväg från Vartoftagarn.Man brukar få lite nya ideer när man får nytt garn. Ha en skön helg.

  SvaraRadera