onsdag 2 juni 2010

Nya kompisar

Äntligen kan jag presentera lite nya figurer. Överföringssladden har varit på vift och jag trodde inte att jag kunde föra över bilderna genom att använda minneskortet direkt i datorn(lite oteknisk och ovillig att lära mig nya saker), men idag bestämde jag mig för att använda mig utan sladd. Det klarade jag inte av. Jag hittade sladden och skulle göra överföringen av mina bilder. Det fungerade inte heller så jag fick kopiera på det sätt som jag inte brukar göra och när jag skulle lägga in bilderna i datorn ville det inte som jag skulle, så nu finns de på skrivbordet. Vilken tur att jag har ett tålamod som gör att jag klarar av detta strul. Det hade jag inte gjort för några år sedan.

Ja,ja, nog tjatat om min otekniskehet. Här kommer lite nya figurer som flyttat in till oss.


Ny nyckelring i fina färger. Jag älskar att virka dessa dockor. Men nu börjar det bli ont om plats för dem i våra knippor.Mina Norge - Sverige nallar till mig och maken. Maken är från Norge och jag från... Ja, ni vet.Fler nallar som bor hos 16-åringens bästis moster nu. Krångligt? ja, men sån är jag. Men ni är kloka och förstår säkert mina virriga förklaringer.Sista figuren virkad från Mia Bengtssons första bok. Den bor numera nere i källaren hos styvsonen och han älskar den.


Det jag älskar allra mest är min nya hylla i mitt nya kök, en hylla avsedd för mina amigurumisar. Visst är det fint? Alla som kommer på besök fattar inte mitt intresse och att vi lagt pengar på en hylla för dessa små figurer, men det gör ni, eller hur?Ni som vill veta vad jag pysslar med när jag inte visar mina figurer, kan kolla in min andra blogg.

Jag önskar er alla en fin dag - hoppas ni har sol - det har jag idag och jag ska njuta.

7 kommentarer:

 1. KLart man ska ha en hylla för sina verk!!haha..jag samlar oxå på mej amis..när jag gör nån så gör jag alltid 2 och oftast sparar jag den andra till mej själv..En väninna sa att det var som om det var Barbies,lite den känslan är det faktiskt!!Ha det så skönt i det vackra vädret idag !kraaam =)

  SvaraRadera
 2. Nallarna va jättesöta tycker jag! Lite lyxigt att ha en alldeles egen hylla till verken, det borde man ha! Förresten, min kamerasladd har glappat och haft sig, så sen ett tag tillbaka så sätter jag in kortet direkt i datorn, det är väldigt smidigt tycker jag! Lätt att man glömmer det där bara... Sola försiktigt!

  SvaraRadera
 3. Va fina dom är allihopa,klart dom ska en egen hylla. Jag sätter upp mina på väggen med knappnålar.Dina nallar blev fräcka med landsfärger.

  SvaraRadera
 4. Så fina! Har du det bra i värmen?? =)

  SvaraRadera
 5. sv. kan tänka mej att vovvarna vill vara ute nu, det vill min me =) Hugan är dock inte lika pigg på det, gillar inte riktigt att sitta fast i koppel när han e van att skutta runt lös här inne. Har du sett att Mia Bengtssons nya bok finns att köpa nu?

  SvaraRadera
 6. Så fina dom var, dom lyser upp hela köket!
  Du har en award att hämta på min blogg! :)
  Kram
  Linn

  SvaraRadera