onsdag 8 september 2010

Alla ni som tycker

att jag producerar mycket och undrar hur jag hinner ska få en liten förklaring här och nu. Om ni inte följer mig på min skrivarblogg, vet ni kanske inte att jag har varit utbränd och mycket utmattad. Detta tillstånd kommer då och då fortfarande och eftersom jag inte haft någon semester i sommar måste jag ge mig den vila jag kan få när det går. Denna vila tar jag med mina garner, stickor och virknålar i fåtöljen. Det har därför blivit mycket vila (stickning och virkning) för mig och jag har mer på gång.

Jag har haft svår ångest nu i flera dagar, men i dag för första gången på länge känner jag mig glad och har inget tryck i bröstet. Jag har en finfin figur klar så snart kommer det en bild på den.

När jag är trött och inte orkar sköta mitt hem sitter jag och virkar. När jag inte ens orkar virka och bara sitter och tittar in i tvn, då vet min man att jag är väldigt trött. Jag har tittat in i tvn ett par dagar nu, men igår och idag orkar jag faktiskt sticka oxå.

Jag önskar er alla en fin dag - jag ska göra så gott jag kan.


3 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad härligt att du har hittat något som gör att du vilar och "reparerar" dig själv.
  Jag sätter mig också i soffan med en stickning el virkning när det blir för mycket av annat, för då kan jag verklingen koppla av.
  Fortsätt i din egen takt och ge dig egentid.
  Det finns hopp.

  Ha en bra dag.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Har samma problem, men ibland blir det för mycket av det "goda" oxå. Skönt att det känns bättre idag. Tack för gratulationen och ha en skön dag.

  SvaraRadera
 3. Åh vad skönt att få veta att jag ínte är ensammen om att känna så. Att handarbeta är/har varit min räddning från att falla helt. Gick in i väggen -04 med bl a depression som följd. Har inte kommit tillbaka till arbetslivet än.

  Tack och kram
  Carina

  SvaraRadera