lördag 25 september 2010

Söt men ful, eller ful så den blir söt??

Jag mår inte så bra just nu. Jag får besök av ångesten varje dag och det är resfeber (tror jag) för jag åker till London om 2 veckor och ska vara där i 6 veckor. Det är mycket som ska förberedas och planeras här hemma innan. Jag har varit hemma, alltså hemma i huset hela året för att mina studier sköter jag hemifrån. Min största oro är hundarna för de är så vana vid att ha sällskap, resten av familjen får ju klara sig bäst de kan, men hundarna är ju beroende av oss människor.

Igår morse skrev jag mycket, både mail,på den andra bloggen + att jag chattade med en mycket fin vän. Idag har jag gjort detta inlägg och nu sitter jag i fåtöljen med ännu ett par skor som snart är klara och det känns bra inombords just nu.

Jag ska göramin sista lärarpraktik på svenska skolan i London och jag har fått mycket fin kontakt med min handledare och vi har mailat lite nu de senaste dagarna. Jag hoppas att jag kan få en lugn och fin helg inombords och jag ska försöka ta hjälp av min virkning till att få det.

Här kommer mina senaste projekt:Söt så den är ful, eller ful så den blir söt??? Det var vad dottern tyckte när hon fick se denna hund som har sitt mönster i Mia Bengtssons andra bok. Kommer faktiskt inte riktigt ihåg hur hon formulerade sig, men enbart söt var den inte, enligt henne. Ja, vad säger ni andra? Ni som förstår tjusningen med dessa små virkade varelser?Mina första par virkade små skor. När jag visade styvsonen dem, sa han "Get a life" och jag poängterade att mitt liv var mer givande för både kropp och själ än alla hans timmar framför datorn. Men det är såklart en smaksak, såklart. Fast min hjärngympa är bättre för hälsan om ni frågar mig.

Det var lite pilligt så det får bli fler träningsskor hemma innan jag ger bort något par. Conversestjärnan fösökte jag få till 5!!! gånger sedan gav jag upp, så det återstår att se om jag kan hitta något annat sätt än det jag provade.
Två nya skålar som pryder bokhyllan hemma hos mig.

Makens strumpor är klara för höstens besök i skogen.


Ha en härlig helg - det ska jag försöka att ha med min virkning

2 kommentarer:

  1. Ibland har man tuffa perioder, och det ÄR tur att man har lite virkning att pyssla med då. Du har ju fått mycket gjort sen sist! Ha det bra nu, hoppas helgen blir lugn :-)

    SvaraRadera
  2. Vovven blev ju jättepluttig och gullig!

    SvaraRadera